"Super! We zijn nu 4 keer met Sunny Sailing op vakantie geweest. Altijd goed!"
Familie Veen, Sunny Star

Zeilen met SchipperKLIK   HIER   voor de nieuwe website, informatie en boekingen
www.sunnysailing.com
Wil je graag op zeilvakantie met vrienden of familie maar kan je nog niet zeilen, huur dan een zeilboot met schipper of instructeur.
Of wellicht heb je al wat zeilervaring maar voel je je nog niet zeker genoeg om zo'n zeilavontuur aan te gaan. Dan is de schipper er om jullie de kneepjes van het varen in Griekenland bij te brengen. 
Vind je een week te lang en denk je te kunnen volstaan met een schipper voor een aantal dagen: dat kan ook. Ter aanvulling: al onze schippers/instructeurs zijn Nederlandstalig.

Als je in flottielje vaart slaapt de schipper niet bij jullie aan boord maar op de flottielje leadboot. Dus de gehuurde boot is jullie prive domein op het moment dat je niet vaart. Besluit je om niet in een flottielje mee te varen maar op jezelf (bareboat) dan slaapt de schipper wel bij jullie aan boord.

Je huurt een zeilboot uit onze vloot en de schipper/instructeur is een optie.  Het is aan jullie of je een schipper wilt voor 1, 2, 3 dagen of voor een hele week. Op deze manier wordt het nog meer genieten. 


    
 
 
Wil je je alvast wat voorbereiden klik dan op de diverse flottielje routes. Dan heb je een beeld van de mogelijkheden van het varen in Griekenland.

Lefkas route

Zakynthos route
Paxos, the difference
Sunny Sailing
+31(0)73 5498601
E-mail: info@sunnysailing.com
Volg ons ook op:
SunnySailing TwitterSunnySailing Facebook