"We komen zeker terug! Dit is zonder meer de beste vakantie ooit geweest. De eerste keer dat Titia echt niet naar huis wil. Waar zijn de sollicitatie formulieren?"
Titia en Jeroen

Flottielje Paxos

Paxos makes the difference!KLIK   HIER   voor de nieuwe website, informatie en boekingen
www.sunnysailing.comFlottielje  aantal wkn.  afvaartdata 2018
Paxos, the difference!*       1 data 2018 volgen

Als jullie graag deze flottielje route zouden willen varen, laat het ons weten. Dan gaan wij na of het mogelijk is en passen we onze planning op jullie wens aan.
*Minimale deelname aan flottielje: 5 aangesloten jachten

Deze 1-weekse route maakt het verschil; als je al meerdere malen ten zuiden van Lefkas hebt gevaren, proef dan ook eens van het noorden! Strijk neer op een van de vele terrasjes aan de waterkant in Preveza en geniet van het schilderachtige Parga. Je ontdekt bovendien het kleine charmante eiland Paxos met de pittoreske haventjes Gaios, Mongonissi en Lakka.

  

Zondag Nidri -Lefkas (12 mijl) 
Maandag Lefkas - Parga (33 mijl)
Dinsdag Parga - Lakka (13 mijl)
Woensdag Lakka - Mongonissi (7 mijl binnendoor of 11 mijl buitenom)
Donderdag Mongonissi- Preveza (30 mijl)
Vrijdag Preveza - Nidri (21 mijl)


    

Heb je twee weken vakantie dan heb je de mogelijkheid om deze 1-weekse tocht te combineren met de 1-weekse Lefkas route. Je kan op je vrije zeildagen de westkust van Lefkas aanschouwen, verbaas je over het intens blauwe zeewater. Vervolgens laat je in de tweede week je anker vallen in de kleine authentieke Griekse plekjes op de eilanden Meganisi, Kefalonia en Kastos! Zo proef je van de verschillende sferen die de Ionische Zee te bieden heeft.
 

Sunny Sailing
+31(0)73 5498601
E-mail: info@sunnysailing.com
Volg ons ook op:
SunnySailing TwitterSunnySailing Facebook