"Heel veel succes en plezier nog met alles, het was geweldig! Pap had het er al over dat ie meteen zou gaan herboeken."
Sunny Six

Flottielje Zeilen Lefkas 

vertrouwd met kinderen op pad!KLIK   HIER   voor de nieuwe website, informatie en boekingen
www.sunnysailing.com

 

Flottielje aantal weken afvaartdata 2018
Lefkas 1 of 2 alle zaterdagen m.u.v. 16 en 23 juni

Deze route varen we m.u.v. 16 en 23 juni 2018 alle weken in seizoen 2018. Wil je een plaatje hebben van de te varen route klik dan hier voor week 1, en hier voor week 2.
 
  

Je zeilt in het gebied van Lefkas tot en met Kefalonia met dagafstanden van gemiddeld 17 mijl. Je doet de eilanden Lefkas, Ithaka, Kefalonia, Meganisi, Kalamos en Kastos aan. Deze route is met name geschikt voor degenen die nog niet zo vertrouwd zijn op zee. Dit flottielje biedt de meeste tijd om een baai te pakken, te zwemmen, te snorkelen en een dorpje te bezoeken. De flottieljeleiding vertrekt als laatste. In de volgende haven staan ze weer paraat om je te assisteren bij het aanleggen. Wil je hulp, laat het weten via de marifoon. Daar zijn we voor! Dit flottielje bieden wij het hele seizoen aan en varen we al vele jaren met veel succes. 
 
  

Week 1*

Week 2*

Nidri Nidri (of vrije zeildagen)
Klein Vathi/Meganisi (9 mijl) Vathi Baai/Meganisi (11 mijl)
Fiskardo/Kefalonia (20 mijl) Kastos/Kastos (18 mijl)
Eufemia/Kefalonia (12 mijl) Groot Vathi/Ithaka (17 mijl)
Kalamos/Kalamos (27 mijl) Sivota/Lefkas (17 mijl)
Atheni Baai/Meganisi (11 mijl) Atheni Baai/Meganisi (11 mijl)
Nidri  Nidri 

* We behouden altijd het recht of af te wijken van de aangeduide route. Dit kan onder andere te maken hebben met de weersomstandigheden of mogelijke drukte in een specifieke haven.

Als je 2 weken hebt geboekt; de flottieljeleiding vaart elke vrijdag terug naar Nidri. Je gaat er in het weekend dus zelf op uit of je kunt de keuze maken om mee terug te varen naar Nidri. In ieder geval treffen we elkaar (en dus ook de nieuwe gasten) weer op zondagavond bij de schattige Taverna Kanarjo met eigen aanlegplaatsen of in het dorpje Vathi op Meganisi.
 
Sunny Sailing
+31(0)73 5498601
E-mail: info@sunnysailing.com
Volg ons ook op:
SunnySailing TwitterSunnySailing Facebook