"Toch knap dat jullie het weer voor de 2e keer voor elkaar hebben dat we al snel heimwee hebben naar jullie. Nogmaals bedankt."
Sunny Heaven

Zeilvakanties  Griekenland

Zeilboot  huren  in de  Ionische ZeeKLIK  HIER   voor de nieuwe website, informatie en boekingen, 
www.sunnysailing.com 

Wij verhuren onze zeiljachten vanaf Nidri op Lefaks. Het gezellige plaatsje ligt in het hart van de Ionische Zee, een prachtig uitgangspunt om koers te zetten naar het noorden of het zuiden.
Om  een idee te hebben van afstanden: Als je start in Nidri en Corfu stad als eindbestemming kiest, vaar je 65 zeemijl. Kies je voor een zuidelijke route naar Zakynthos dan leg je 60 zeemijlen af. Klik hier voor een kaartje van het vaargebied.


   

In het hele gebied kan op zicht worden gevaren. Er is geen sprake van getijden. Kortom, je bent zo vrij als een vogeltje, het beste uitgangspunt voor een onbezorgde zeilvakantie.
Bovendien bieden de omgeving en het weer in Griekenland je de mogelijkheid om het zeilen te combineren met  zwemmen en snorkelen, luieren en zonnebaden. Je hebt uitzicht op groene bergen, vele eilandjes, blauwe baaien en prachtige Griekse dorpjes. En op het einde van een heerlijke zeildag, strijk je neer op dat Grieks terrasje en bestel je je welverdiende ankerbiertje! Proost, Jamas!

De ervaring leert dat iedereen met 1 tot 3 weken vakantie niet zuidelijker vaart dan Zakynthos en niet meer noordelijk dan Kerkyra stad.  
Sunny Sailing
+31(0)73 5498601
E-mail: info@sunnysailing.com
Volg ons ook op:
SunnySailing TwitterSunnySailing Facebook