"Alles goed geregeld vanaf boeking tot en met uitchecken. We zijn zeer tevreden."
Rene, Sunny Moon

Zeilervaring & Diploma's

Griekenland - Lefkas
 

KLIK   HIER   voor de nieuwe website, informatie en boekingen
www.sunnysailing.com
   


Zeilervaring

Vaak wordt gemeld dat je als beginnende zeiler makkelijk mee kan in een flottielje. Wij zijn van mening dat Ijsselmeer ervaring zonder meer volstaat.

Zeil je vaak op binnenwater op open boten, sta er dan bij stil dat je nu op zee vaart op een ander type jacht. Daarbij kan het in Griekenland ook weleens windkracht 6 waaien.
Heb je wel zeilervaring maar is het "van langer geleden" of ben jij de enige met zeilervaring, overweeg dan een schipper/instructeur voor een aantal dagen.

Vaar je in flottielje: de flottieljeleiding besluit voor de groep of uitgevaren wordt. Als je onzeker bent, kun je ook individueel besluiten om te blijven liggen. Voor de flottielje route Zakynthos moet je wat meer zeebenen hebben. De Corfu en Lefkas route blijven vaak het meest geschikt voor mensen met kinderen of degenen die het rustig aan willen doen.
 

Vaarbewijzen

Indien je beschikt over een vaarbewijs (vaarbewijs 1 of 2 of een CWO diploma) neem deze dan mee op vakantie. Het is altijd prettiger om een formeel vaarbewijs op zak te hebben. Maar zeilervaring blijft in onze optiek belangrijker. Kortom: Heb je wel zeilervaring maar geen vaarbewijs, dan kun je toch terecht in Griekenland. 

 

Sunny Sailing
+31(0)73 5498601
E-mail: info@sunnysailing.com
Volg ons ook op:
SunnySailing TwitterSunnySailing Facebook