"We kijken terug op een relaxte week zeilen in de zon. Dit gaan we in de toekomst herhalen!"
Gerard van Dorp

Dag van aankomstKLIK   HIER   voor de nieuwe website, informatie en boekingen
www.sunnysailing.com
Als je hebt geboekt ontvang je circa 2 weken voor vertrek naar Griekenland per email wat praktische informatie om goed geïnformeerd en dus rustig te kunnen vertrekken. 
Houdt er rekening mee dat je de bestelde opties ter plaatse contant betaald. Natuurlijk kun je op alle locaties geld pinnen. Maar het is ook altijd handig om wat contant geld mee te nemen. 
 

Lefkas


Na aankomst in Nidri kun je terecht op het kantoor van Sunny Sailing, waar je verwelkomd wordt door Pim Bastiaanssen en Joyce Corbee. Zodra het jacht klaar is (uiterlijk 17.00 uur), licht een van onze medewerkers de werking van een aantal zaken aan boord kort toe. 

  
 

 Trossen los!

Vaak vaar je niet de eerste maar pas de volgende dag weg. Met een vroege vlucht sla je namelijk vaak een nacht over. De praktijk leert daarom dat sommige mensen zodra ze de boot opkunnen eerst lekker gaan slapen. Met sommige vluchten kom je juist laat in de avond aan. Als je vroeg aankomt, de incheck achter de rug hebt en de bootpapieren hebt ontvangen kunnen de trossen dezelfde dag natuurlijk los. Houd er wel rekening mee dat we met name in drukke weekenden we 17.00 uur als inchecktijd af geven om teleurstelling te voorkomen. Er is op drukke wisseldagen nu eenmaal erg veel werk aan de winkel, met name bij boten!

Als je in flottielje vaart: De eerste briefing vindt door de diverse aankomsttijden van de vluchten pas de volgende dag om 09.30 uur/10.00 uur plaats. Vaak is dan pas de hele club compleet. De laatste vaardag is vaak de voorlaatste dag van de periode omdat een aantal vluchten vaak de volgende dag weer vroeg vertrekt. Als je een late vlucht hebt, kun je de volgende dag bijvoorbeeld het (ei)land verkennen. In alle gevallen betekent het dat je zaterdagochtend om 08.30 uur van boord moet zijn. Helaas: bijna tijd om terug te gaan naar Nederland. 
 
  

 

Sunny Sailing
+31(0)73 5498601
E-mail: info@sunnysailing.com
Volg ons ook op:
SunnySailing TwitterSunnySailing Facebook